CONSTRUCTIEF EN CONCREET

Training

Interactie met de deelnemers staat centraal en onze trainers spelen flexibel in op wat er leeft bij een groep, zonder de leerdoelen uit het oog te verliezen. Constructief en concreet.

We enthousiasmeren de deelnemers om hun actiepunten waar te maken op de werkvloer.

Ons ruim netwerk aan trainers garandeert dat we je training in het Nederlands,Frans, Engels en Duits kunnen organiseren.

COMPETENTIES

Onze trainingen

Interpersoonlijke
vaardigheden

Assertiviteit
Emotioneel intelligent communiceren
Omgaan met agressie
Samenwerken : diverse stijlen en persoonlijkheden

Commerciële
vaardigheden

Klantgerichtheid
Klantvriendelijk en efficiënt telefoneren
Klantvriendelijke en assertieve online meetings
Empathisch en assertief omgaan met klachten

Persoonlijke
vaardigheden

Time Management
Train-the-trainer
Interviewtechnieken
Bouwen aan je zelfvertrouwen

Leidinggevende
vaardigheden

Coachen medewerkers
Feedback geven en krijgen
Leiden/begeleiden van je team
Motiveren medewerkers

Verloop

Voortraject
Samen met jou bespreken we leerdoelen. Hoe kunnen we jou en je organisatie best leren kennen? Dat kan via observatie on the job, intake gesprekken of online vragenlijsten. Kunnen we deelnemers al warm maken voor de training of een eerste inzicht geven in het thema? Een teaser, een video of een online leertool, het kan allemaal.

Training
Het voortraject zorgt ervoor dat we een aangepaste trainingsformule uitwerken. Meerderdere (halve) dagen, online en live, blended. Constructief en concreet.

Natraject
Na de training creëren we een reminder van de actiepunten. Hoe kan je intern verder opvolgen? Ook daarbij ondersteunen we graag via bijkomend materiaal, individuele coaching, intervisie of een online leertool.

INZICHTEN

Tips uit onze blog

Help, mijn medewerker is introvert!

Hoe coach ik een introverte medeweker? Onlangs stelde een leidinggevende me deze vraag. Vanuit “beroepsmisvorming” vroeg ik onmiddellijk wat zij verstond onder introverte medewerker.De medewerker bleek liever alleen te werken, was eerder zwijgzaam in vergaderingen en ook heel onzeker en gevoelig aan kritiek. De leidinggevende wou meer opdrachten aan deze medewerker delegeren, maar wist niet […]

Meer info

Waardengericht coachen

Ivan: “Het was een toepasbare, praktische en leerrijke ervaring” Ivan is Marketing en Sales Manager in een bedrijf in de pharmaceutische sector. Een bedrijf met duidelijke waarden. Tijdens het evaluatiegesprek worden werkpunten bepaald op het vlak van Authenticiteit en Time-en Selfmanagement.In dit kader werd beroep gedaan op Kape Management voor een coaching. Na het intake […]

Meer info

Spreken voor publiek zonder zenuwen.

Binnen enkele ogenblikken ga jij het woord nemen, je probeert je hartslag te controleren, je gedachten te ordenen en je zenuwen de baas te zijn. Je kent dit gevoel wellicht, maar kan het? Het woord nemen zonder zenuwen?Wat werkt in zo’n situatie het best? Misschien eerst even wat je beter niet doet : – Alcohol.Je […]

Meer info